BAKE YOU HAPPY - MEMBERS

Bake You Happy is een online omgeving waarin je ervoor kunt kiezen om mee te bakken met andere hobbybakkers. Ik (Niki) ben zelf ook een hobbybakker (al is mijn hobby wel heel erg uit de hand gelopen ondertussen) en ik vind het superleuk om anderen te inspireren en te helpen ontdekken hoe leuk het is om regelmatig te bakken en dat het nog leuker is om dit met elkaar te doen. Elke week plaats ik een nieuwe bakvideo en het is superleuk om te zien dat members hier ook snel mee aan de slag gaan. Je kunt hierdoor ideeën, tips en foto’s van hetzelfde recept met elkaar delen. Sinds 1 juli ben ik bezig met een testperiode en deze duurt nog tot 1 oktober, dan gaan we “echt” van start! 

WAAROM MEEDOEN?

Ik hoop dat jij gaat ontdekken dat regelmatig bakken jouw leven een stukje leuker maakt! 

Ontdek: jij kunt bakken!

Als je denkt dat je niet kunt bakken of denkt dat dit moeilijk is, dan wil ik jou laten zien dat ook jij dit makkelijk kan! Als je dat eenmaal doorhebt ga je er nog meer van genieten!​

Ontspanning

Bakken geeft ontspanning en wat tijd voor jezelf. Het geeft je hopelijk wat extra positieve energie. Soms is het lastig om jezelf hiertoe te zetten, maar deze community is er om jou te helpen om regelmatiger te gaan bakken (en ontspannen dus)!

Samen is leuker

Samen bakken is nog veel leuker dan alleen. Dus in deze community kan je overleggen met andere bakkers en met mij en vragen stellen of zelfs tegelijk met elkaar bakken tijdens mijn live baksessies.

Jezelf trakteren

Ik word zelf gewoon erg blij van lekker eten. Hebben jullie dat ook? Ik denk dat het wel goed is om jezelf soms ook te trakteren. En het smaakt nog lekkerder als jij het zelf gebakken hebt!

Anderen blij maken

Hoe leuk is het om anderen blij te maken met wat lekkers? Ik krijg daar superveel energie van. Het zou toch mooi zijn als we juist in deze tijd wat blijdschap kunnen verspreiden? Mooi om misschien juist ook te denken aan de mensen in vitale beroepen of de eenzame mensen.

Lekkere recepten

Je krijgt steeds nieuwe lekkere recepten. Daarnaast ook erg fijn als de recepten al voor je uitgedacht zijn en je zo een boodschappenlijstje ontvangt toch? Scheelt een boel werk als je wilt bakken.

En waarom dan al meedoen in de testperiode?

Snel willen starten

Heb jij al meegedaan met de #IkBakMeiBlij-challenge en wil je nu gewoon lekker doorgaan? Of wil je geen recept van mij missen? Of heb je gewoon heel veel zin in deze community? Dan zou ik gewoon niet wachten tot oktober en in juli al met mij starten

Korting!

Je kan een jaar lang meedoen met al mijn recepten voor maar €4,- per maand. Dat is een lekker kortingstarief waar je een jaar lang van kan profiteren. De uiteindelijke prijs heb ik nog niet vastgesteld, maar voor jou is dit mooie tarief in ieder geval vastgezet voor een heel jaar!

Invloed

Jij kunt meedenken en ideeën aanleveren (als je dit leuk vindt) voor de community. Hiermee kun jij dus invloed hebben op hoe het er straks op 1 oktober uit komt te zien!

WAT KRIJG IK ALS MEMBER?

ONLINE BAKCOMMUNITY

  • elke week een nieuwe bakvideo
  • bij elk videorecept ook een uitgeschreven recept
  • automatisch omrekenen voor grotere/kleinere hoeveelheid
  • live bakken: Niki bakt live (online) en je kunt tegelijk meebakken/meekijken en vragen stellen (2x per 4 weken)
  • community waarin je vragen kunt stellen, ideeën kunt delen, tips kunt vragen/delen en je resultaten en foto’s kunt showen
  • je kunt elke week meebakken of ervoor kiezen om alleen mee te bakken wanneer het jou uitkomt of leuk/lekker lijkt
  • de recepten blijven ook beschikbaar als je ze later nog een keer wilt maken
  • meepraten in de community is natuurlijk niet verplicht, dit is optioneel, maar wel heel gezellig natuurlijk
  • vanaf juli t/m september ben ik dit concept aan het testen. Met een groep “pioniers” ben ik aan het ontdekken of alles werkt en wat ik allemaal kan verbeteren. Jij kunt ook nog meedoen en daarmee ook member worden voor een kortingstarief! Kijk snel op deze pagina

RONDLEIDING WEBSITE

In onderstaande video zie je een rondleiding over de website, inclusief het member gedeelte. 

LIEVER GEEN MEMBER WORDEN?

Ook als je liever geen member wordt, zou ik het toch leuk vinden om je te helpen en te inspireren met lekkere recepten. Eén keer per maand plaats ik een openbaar recept, waarvoor je dus geen member hoeft te zijn. Houd mijn website, Facebook, Instagram en YouTube kanaal dus in de gaten, dan blijf je op de hoogte! 

OVER MIJ

Hoi! Ik ben Niki en ik vind het ontzettend leuk om te bakken. Sinds mijn studententijd heb ik eigenlijk ontdekt hoe blij ik word van bakken, het geeft veel ontspanning, rust en plezier! Ik vind het superleuk om deze hobby met jullie te delen. Ik ben niet opgeleid tot bakker, maar geef op deze website recepten en advies vanuit mijn persoonlijke ervaring en ik hoop dat ik als hobbybakker gewoon veel anderen kan inspireren en helpen om ook meer te gaan bakken.

OVER DE RECEPTEN

De recepten die ik zal plaatsen, zullen heel verschillend zijn. Eigenlijk neem ik jullie mee in mijn bak-avontuur. Ik zal recepten maken die ik zelf al vaak gemaakt heb en dus heel lekker vind. Maar ik ga juist ook veel nieuwe recepten proberen en mijzelf uitdagen om steeds nieuwe dingen te maken en jullie hierin mee te nemen. Zoals ik hierboven al noemde, ben ik niet opgeleid tot bakker, maar geef ik op deze website recepten en advies vanuit mijn persoonlijke ervaring. Ik denk dat het juist leuk is om steeds nieuwe recepten en technieken te proberen. Misschien loop ik tijdens het maken van de recepten (en de video’s) soms tegen problemen aan, maar dat kan jullie alleen maar helpen als jullie het ook gaan maken. Laten we elkaar helpen en inspireren om steeds meer nieuwe dingen te proberen! Ik zal mijn uiterste best doen om jullie zo veel mogelijk leuke en lekkere dingen te leren en ik hoop dat ik tijdens deze reis ook weer dingen van jullie kan leren. Dat vind ik zo leuk aan een community. 

Recepten die we bijvoorbeeld al gedaan hebben en/of op de planning staan: cantuccini, melting moments, pavlova, speculaas cupcakes, lemonies, brownies met cheesecake, panna cotta, chocolate chip cookies, cheesecake, tiramius cakerol. 

Een greep uit de ideeën die ik heb voor de toekomst: carrot cake, sloffen, blondies, bananenbrood, bossche bollen, pasteis de nata, pepernoten, red velvet, bokkepoten, cookie dough ijs, miljonairs shortbread, dulce de leche, muffins, dadeltaart, boterkoek en zo kan ik nog wel even doorgaan.. 🙂

TESTPERIODE

TESTPERDIODE vanaf 1 juli tot 1 oktober

Deze testperiode is gestart op 1 juli en duurt 3 maanden, zodat ik op 1 oktober met deze community echt van start kan! In de maanden juli, augustus en september ga ik dan dus lekker testen en daar kan ik jouw hulp bij gebruiken! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om onderdeel te worden van deze community. We gaan dan in deze maanden natuurlijk gewoon nieuwe recepten bakken, dus er komen dan ook nieuwe bakvideo’s en recepten van mij beschikbaar. Het leuke is ook dat jij dan ook je mening kan geven en mee kan denken hoe deze community eruit moet komen te zien. Het is natuurlijk helemaal niet erg als je niet altijd mee kan doen. 

Je kan je nu nogi aanmelden om mee te doen aan de testperiode voor een speciaal tarief, namelijk €4,- per maand. Dit actietarief staat dan speciaal voor jullie vast voor een heel jaar, omdat ik het heel erg waardeer dat jullie mij helpen testen! Dus als ik in oktober met de “echte” tarieven ga starten, dan kunnen jullie lekker doorgaan en meebakken voor €4,- per maand (een jaar na inschrijfdatum). Als blijkt dat je het niks vindt, dan kun je het natuurlijk gewoon maandelijks opzeggen. 

CONTACT - DISCLAIMERPRIVACY VERKLARING - ALGEMENE VOORWAARDEN

©2020 Bake You Happy

 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?