Membership cadeau gekregen?

Wat leuk dat jij een membership cadeau hebt gekregen en je deze wilt verzilveren! 

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws! Ik begin met het slechte nieuws dat ik helaas heb moeten besluiten om te stoppen met de betaalde community. Lees op deze pagina meer over deze beslissing. Waar het op neerkomt is dat ik nu gratis recepten deel en ook een gratis commnity heb op Facebook. Dus het goede nieuws is dat de online-bakcommunity nog wel bestaat, maar deze is gratis geworden!

 Het is alleen nu wel zo dat jij dus geen member kunt worden met je cadeaubon door deze beslissing. Maar……

Ik heb natuurlijk wat anders leuks voor jullie. Momenteel heb ik geen betaald aanbod online staan, maar ik ben hiermee aan het werk. Over een tijdje komen er betaalde bak-cursussen/trainingen online en jij kunt dan de waarde van jouw cadeaubon gebruiken voor een online aankoop. Dus blijf deze pagina in de gaten houden, of volg mij op één van mijn social media kanalen, want daar zal ik zeker delen wanneer dit aanbod online komt! Je kunt mij een mailtje sturen zodra je gebruik wilt maken van je cadeaubon voor een ander online product, dan zal ik voor jou regelen dat je dit met de cadeaubon kunt betalen.

Wil je hier niet op wachten? Dan kan degene die de cadeaubon gekocht heeft, even contact opnemen met mij! Dan krijgt diegene het geld terug wat hij/zij betaalt heeft voor de cadeaubon. 
(Let op: dit is in de meeste gevallen wat minder dan de waarde van de cadeaubon, omdat hier kortingen op zaten)

CONTACT - DISCLAIMERPRIVACY VERKLARING - ALGEMENE VOORWAARDEN

©2022 Bake You Happy

 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?